Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 decembrie 2010

INSULA TINERETII(YOUTHFULL ISLAND)
Youthful Island este un produs complex ce ajută la diminuarea surplusului de greutate. Este realizat din plante după o reţetă modernă, ce îmbină medicina tradiţională chinezească cu tehnologia modernă de bioinginerie.
Principala sa funcţie este de a regla sistemul endocrin, echilibrând metabolismul corpului, descompunând şi transformând grăsimea corporală în energie. Totodată are rolul de a elimina reziduurile în afara organismului, fiind un detoxifiant remarcabil. Ceaiul verde este şi un antioxidant natural, având rolul de a încetini îmbătrânirea celulelor.
Conţinut: o cutie conţine 120 de capsule a 0,2 g pe capsulă, ambalate în flacon sigilat de plastic.
Compoziţie: Esenţă de ceai verde; Panax sălbatic (Ginseng); Cafea neagră; Fructe de gherghin.

Ceaiul verde are rolul de a reduce nivelul colesterolului, al zahărului din sânge, reduce presiunea arterială, încetineşte procesul de îmbătrânire a celulelor, ajută la eliminarea apei din organism şi arde grăsimea depozitată în interiorul corpului uman.Ceaiul verde are proprietăţi benefice pentru minte şi trup. Chinezii au văzut în el un remediu natural, fiind numit „elixirul vieţii” şi recomandat pentru a creşte nivelul de concentrare şi atenţie, cât şi pentru a combate stările depresive.
Ceaiului verde i se recunosc calităţile antioxidante iar flavonoizii pe care îi conţine provoacă regenerarea celulelor, reducând absorbţia grăsimilor în sânge, ducând astfel la scăderea greutăţii. Ceaiul verde contribuie la buna funcţionare a sistemului digestiv, ducând la menţinerea unei stări generale de sănătate.
Panaxul sălbatic reprezintă o componentă a Ginsengului, fiind numit şi „rădăcina vieţii“, pentru că încetineşte procesele de îmbătrânire, îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi reduce senzaţia de oboseală.
S-a constatat că panax-ginsengul stimulează forţa mentală şi fizică. Specialiştii chinezi susţin că ginsengul vindecă impotenţa, hiper şi hipotensiunea arterială, anemia, artrita, tulburările digestive, insomnia, oboseala, mărind rezistenţa la stres. Prin stimularea glandelor endocrine, ginsengul favorizează utilizarea vitaminelor şi mineralelor. În acest sens, absorbţia şi utilizarea optimă a nutrienţilor este importantă pentru persoanele care au o dietă neadecvată sau care nu consumă suficiente vitamine şi minerale.
Efectele pozitive ale cafelei negre se datorează antioxidanţilor conţinuţi, care neutralizează radicalii liberi. În plus, pentru persoanele hipotensive, în principal femei, cafeaua poate fi de un real ajutor pentru că reglează tensiunea arterială.
Gherghinul este folosit în tratamentul indigestiei cu retenţie de carne în stomac, a maselor (tumorilor) abdominale, senzatiei de greutate si preaplin in piept sau în abdomenul superior, iî tratamentul diareei, dizinteriei, durerilor de spate, a celor date de hernie, ajută la digerarea grăsimilor prevind pătrunderea acestora în circuitul sanguin.
Gherghinul are un efect deosebit în creşterea fluxului de sânge oxigenat la inimă şi creier.
Efecte:
 • Ajută la reducerea apetitului şi a surplusului de kilograme, fără efecte secundare şi fără a ţine o dietă strictă;
 • Reglează sistemul endocrin, descompunând şi transformând grăsimea din organism în energie;
 • Ajută la încetinirea îmbătrânirii celulelor;
 • Îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi reduce senzaţia de oboseală;
 • Contribuie la eliminarea toxinelor din organism fiind recunoscut ca un bun detoxifiant .
Mod de administrare: În funcţie de surplusul de kilograme se iau între 3 şi 6 capsule de 3 ori pe zi, de preferat înainte de fiecare masă. Pentru o dietă echilibrată se recomandă a se lua câte 4 capsule de 3 ori pe zi.
După ce se ajunge la rezultatul dorit se reduce treptat numărul de capsule, timp de cel puţin o lună de zile, după care se încearcă menţinerea organismului printr-o dietă corespunzătoare.
Recomandări:
 • Consumaţi pe toată perioada de administrare multe lichide şi fructe;
 • Nu luaţi capsulele mai târziu de ora 18 deoarece pot genera o stare de energie care poate afecta odihna organismului în timpul nopţii;
 • Nu săriţi peste mese, în special micul dejun şi prânzul.
 • Evitaţi consumul de cafea şi alcool pentru eficientizarea procesului de slăbire;
 • Nu depăşiţi doza zilnică recomandată;
Contraindicaţii: Este contraindicat persoanelor ce suferă de boli cronice şi acute, femeilor însărcinate sau care alăptează. Este interzis a se administra copiilor sub 18 ani. Dacă suferiţi de o boală cronică cereţi sfatul medicului înainte să luaţi aceste capsule.
Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului specialist.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, ferit de căldură şi umiditate.
Termen de valabilitate:24 de luni de la data înscrisă pe ambalaj.
Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare sub nr. 3704

                                                     
  Informatii si comenzi la id safaris30


PT COMENZI IN PROVINCIE SE ADAUGA TAXA POSTEI DE 10 LEI SAU CURIER .
PT BUCURESTI NE PUTEM INTILNII

Un comentariu:

 1. In masura in care comand mai multe cutii beneficiez de vreo reducere? De ex, la produse similare cumpar 2 cutii si a doua e gratis.

  RăspundețiȘtergere