Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 decembrie 2010

Din ce in ce mai multe persoane ce au probleme cu kilogramele in plus apeleaza la ceaiul verde. Obezitatea a inceput sa devina o problema pe plan mondial datorita stilului de viata din ziua de azi. Riscul de imbolnavire la persoanele obeze creste semnificativ. Insa datorita efecelor ceaiului verde, kilogramele in plus nu mai sunt o problema.
Datorita stilului de viata pe care il adopta unele persoane, in special cele care isi pot permite orice fel de mancare, cresterea in greutate devine o problema serioasa. Capatand un obicei din a manca alimente bogate in grasime si asa numitele "junk food" numarul persoanelor obeze creste pe zi ce trece.
O alta problema este lipsa de exercitii fizice. Principala urmare este aceea ca  grasimile nu sunt arse si se depoziteaza in corpul nostru. Cei care au cel mai mult de suferit datorita lipsei de miscare sunt chiar persoanele obeze. Practicarea exercitiilor fizice poate reduce riscurile imbolnavirii si ajuta la pastrarea unui corp sanatos.
Problemele mentale reprezinta un alt motiv al cresterii in greutate. Cel mai bun exemplu este depresia. De multe ori cand o persoana este deprimata nu plange, ci mananca tot ce gaseste in frigider. Acest lucru nu este sanatos deloc.
Problema kilogramelor in plus se poate rezolva in zilele noastre cu ajutorul unei operatii de liposuctie insa pot aparea efecte secundare si asta reprezinta un risc. Exista o metoda mai usoara si mai naturala de a elimina grasimea din corpul nostru. Solutia este ceaiul verde! Pe langa faptul ca ceaiul verde este foarte bun pentru arderea grasimilor, acesta mai are si alte beneficii. Sunt 3 lucruri pe care ceaiul verde le face atunci cand este consumat la fiecare masa:
  1. Creste arderea de calorii - ceaiul verde accelereaza metabolismul si cantitatea de grasimi arse creste. Acest proces se numeste termogeneza. Acesta mareste caldura din corp accelerand metabolismul si ca urmare arde caloriile.
  2. Diminueaza apetitul - ceaiul verde ajuta la controlarea apetitului. Nutrientii ce se afla in ceai trimit semnale catre creier si stomac scazand apetitul si micsorand cantitatea de mancare ceruta de organism.
  3. Creste nivelul de energie - ceaiul verde poate trimite semnale catre creier care permit imbunatatirea atitudinii mentale pozitive. Pentru ca el actioneaza in majoritatea partilor din corp, acesta tinde sa puna mintea intr-o stare pozitiva si relaxata, lucru ce face ca organismul sa se simta mai echilibrat si sincronizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu